Ixus kommenterar

Åh fy attsingen vad jag sprang fort, dörrklockan plingade, ni vet: PLINGGG PLONGGG  innan plonget var utklingat satt jag uppe på sovloftet. Jag tog trappan i fyra kliv och hoppade upp via TV:n och det var i sista minuten. In kom fyra vuxna tvåbeningar och tre små.

Sedan gick de runt i huset och glodde på allt allt allt. (MITT HUS) och de till och med klättrade upp på sovloftet, men tvåbeningar måste vara korkade, de såg inte miiiig. Men stackars XP såg dom och började klappa på. Han gillade det inte han heller så han kom upp till mig och gömde sig.

Sedan trodde jag att det skulle bli lugn och ro, men icke då, telefonen ringe efter något som heter en timma, och så kom två av dom igen med långa hopvikbara stickor som de gick runt med överallt, De mätte sade dom.  Hm Kantorn måste ha blivit utmätt för hon kom upp till oss. Ja inte ända till loftet, det hade varit fööör mycket för mig i denna dag, Loftet var mitt.

Men nu skall det vara lugn säger dom. Snack, nu är den lilla svarta hunden på ingång. Han som sätter sin nos i min ända och ”kör katt framför sig” Det är väl inte lugnt, men det är klart, så kan dom säga som han inte når upp till ändan på.

Nåja han går an i alla fall, i värsta fall kan jag riva till honom på nosen,

Hej på ett tag, vi höres,.

Annonser

5 kommentarer till Ixus kommenterar

 1. Inga Johansson skriver:

  Det var jobbigt, IXUS. Du får väl hitta en lugn vrå på loftet och försöka pusta ut när de gått. Hälsa XP och alla de andra.

 2. Inga Torsmark skriver:

  Broder!

  Jag heter Texas och bor hos en av din mattes vänner. Jag tycker synd om dig! Det skulle vara roligt att träffas!

  Vid tangenterna Texas.

 3. IngBritt skriver:

  Vi har det inte lätt, matte hade kalas för ett tag sen då fick jag vara i pannrummet. Vet inte varför men hon var väl rädd att jag skulle kalasa på smörgåstårtan när inte hon såg det. Var nämligen uppe på bänken och snodde ett par skinkskivor när hon gjorde iordning tårtan.
  Tycker du ska riva svartingen på nosen, du ska inte behöva bli behandlas så..
  Hälsningar Axel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s