Bröderna Johanssons flytt

Hej alla!

Vi har flyttat och inte kunnat meddela oss med omvärlden och tala om vår situation, det har varit oerhört rörigt och eländigt och så har vår ständiga sekreterare skadat armen så hon har inte orkat att hjälpa oss att skriva inlägg här.

Som sagt, flyttat. Den 12 mars flyttade vi, det började med att vi stoppades in i samma bur, vi Johanssöner, Gamlingen Felix fick minsann åka egen bur han. Under dagen fick vi vara i Kantorns nya lägenhet, men det var rörigtdär också, inte ett skvatt bättre än hemma på Backen.

På kvällen packades vi in i burarna igen och åkte till en plats som heter Norrahammar. Det var en tjatig resa så vi protesterade lite med att jama bedrövat i burarna. När vi kom fram så var alla våra grejer hemifrån DÄR. Fåtöljer och soffor och sängar och allt. Blom var där också. Vi gick en liten runda och bekantade oss med stället, och sedan tyckte vi att det var dags för mat, mycket mat.

Tvåbeningarna trodde att vi skulle bli oroliga, men inte vi, det ligger inte för oss, allt verkade OK så vi flyttade in och bestämde oss för att trivas, det var ju trots allt våra grejer. Men första natten blev det ett oherrans liv i en grannlägenhet, De spelade dunka dunka ända till kl var 2 på natten och våra mattar kunde inte sova, men det kunde vi.

Nu har vi bott här i två veckor, Simron har kommit hem också, men han gick och glodde som om han vore på ett främmande ställe – hundar alltså!

Kort sagt det här går bra, det värsta är bara att GamleFelix verkar tro att det är hans lägenhet och att alla andra inklusive de på två ben är inneboende hos honom, tur att han är en snäll och accepterande gammal katt alltså!

Det finns dom som har undrat om vi vill gå ut och så, men vi vet inte HUR man går ut här, så vi har inte propsat på det, inte än…….. Vi såg en katt här om dagen, och den kan vi ju spöa om vi kommer ut tänkte vi, men mattarna sa att DÅ blir man inte populär bland grannarna, i synnerhet inte hos dem som den katten bor hos. Den var ful förresten så det gör inget att vi inte träffade den.

Nu skall sekreteraren vila armen som hon har ont i, och vi skall sova vidare, vi vilar ganska mycket när vi inte äter eller tigger mat eller kollari fönstrena.

Ha det bra ni där ute, och som sagt, det är inte farligt att vara stadskatt när man har det som vi.

Ixus och XP

Annonser

2 kommentarer till Bröderna Johanssons flytt

  1. Inga Johansson skriver:

    Så skönt att ni trivs och har bott in er lite grann, kära bröder! Hälsa tvåbeningarna och alla andra.

  2. IngBritt skriver:

    Skönt att ni trivs bra, visst är vi anpassningsbara bara vi har våra saker och liggplatser som vi känner igen. Sitta och kolla fönster är kul !!

    / Axel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s