16 februari

Hej det är bröderna Johansson! Vi måste skriva några rader om än med lite hjälp. Det har nått oss ett rykte som förvånar oss och oroar oss ganska rejält. DET SÄGS ATT KATTJAS DAMP ÄR BORTA!  Hon har visst blivit av med den när hon fick ungar. Kan detta vara sant, och hur skall man kunna umgås med henne när hon inte har det längre, hon är ju rolig med DAMP och ADHD och allt vad det är.

Samtidigt så sägs det att det verkar som att en av ungarna är drabbad av det, Kan det verkligen smita över så där, kan VI bli smittade??? Oron är stoooor. Vi spinner av rena nervositeten. Hon skall ju komma hem så småningom igen.

I övrigt tar vi det lugnt, tar dagen som den kommer och aktar oss för att gå ut i kylan. Det är gott inne. Vi försöker ligga så nära värmekällor som möjligt, t ex hunden eller varandra. Den 18 år gamla Felix har ingen överskottsvärme precis så han får vara ifred för oss.

Och så sägs det att vi skall flytta. Flytta till samhället, VI, stora stolta katter i samhället, Mnja vi får se, men vi tänker försöka, för vi gillar våra möbler och våra människor och vår hund.

Vi skriver och talar om hur det går, just nu undrar vi bara hur och var vi skall packa klösbrädan och Sandlådorna och matskålarna. Och om dom har sådan där feronomspridare som gör att man mår så himla gott. Det vill vi ha i nya lägenheten, och så vill vi ha en klätterställning så att vi kan komma höööögt upp.

Vi syns. Vi meddelar oss på ena eller andra sättet

Annonser

6 kommentarer till 16 februari

 1. Inga Johansson skriver:

  Hej, bröderna! oroa er inte för flytten. Det går säkert bra. Ni har ju flyttat en gång tidigare fast det kommer ni kanske inte ihåg. Om några månader kommer ni att känna er riktigt hemmastadda på det nya stället. Jag förstår att ni längtar efter Kattja. Ta väl hand om henne när hon kommer hem. Hälsa mattarna från oss Johanssöner.

  • macthilda skriver:

   Du är alltid så uppmuntrande ”Kattmormor” vi försöker att ta åt oss allt positivt i det här läget. En avgörande faktor för succe på nya stället ärju att vi är så fantastiskt vackra! Folk MÅSTE bara gilla oss.

 2. IngBritt skriver:

  Hej där !
  Jag ligger på värmepannan, med huvudet mot skorstensröret, blir det för varmt vänder jag på mig 🙂
  Mjau från Axel

  • macthilda skriver:

   Bra att du inte fryser Axel. Man skall vara försiktig med utevistelser så här års, man kan lätt bli kvarglömd där ute i kylan i flera timmar!
   Bröderna J

 3. Moffe skriver:

  Hej brosorna! Flytta? Men hur blir det med mig då? Flyttar ni får jag ju ingen möjlighet att ”köra” katt! Grannens, Sally, hon bara jobbar och jobbar och får hon se mig så springer hon hem det snabbaste hon kan. Min matte säger att hon vet inte att jag gillar katter därför vågar hon inte hälsa på mig än mindre leka med mig.

  Moffe hund nere i Gropen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s