Kattja om koppar och fat

I går hände det grejer här. Vi fick besök, ett besök som gjorde pastorsmatten glad och lättad.

Det finns ett ganska stort brunt ekskåp i vårt stora rum, och det skåpet har vi katter inte fått närma oss när det varit öppet någon gång, det finns saker där som kan gå i kras, och vi är krasmästarna i kvarteret här, vi katter.

i skåpet fanns en omgång kaffekoppar som var så högt älskade av missionärsmatten att past. matten inte ens fick diska dem. Vi har undrat hur det skulle bli med dem och skåpet. Skulle det förbli som det var eller. Men nu är det ordnat. Denna välsignade besökare tog med sig alla underbara koppar med tillbehör och pastorsmatten var så glad att de äntligen hade ett hem där de hörde hemma.

Vi önskar dessa koppar och dess användare allt gott i tillvaron, och kanske kanske vi kan få ttitta   l i t e   I det där skåpet nu när de underbara tingestarna har fått ett nytt hem. Fast nåja, det finns visst en hel del annat sånt där fortfarande, sånt som kan gå sönder. Varför har de inte plastskålar som vi……maj man kan undra.

varför fick jag skriva det här inlägget, jo för att jag är honkatt förstås.

mvh Kattja

Annonser

Om macthilda

Pastor, fotograf, journalist pensionär och kökspolitiker
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Kattja om koppar och fat

  1. Catharina Lindvall skriver:

    Äntligen Katja! Nu har du åtminstone sett in i det fina skåpet! Men inte fick du leka med kaffekopparna – inte! Säkert är det mer pastorsmatte kan hålla hemligt ett tag till … I morron måndag då är det ju FF och då åker hon bort från dig några timmar. Passa på och gör lite hyss – ifall hon glömt att ställa undan saker ”som katter inte får leka med”! Kram på dig Katja! Vi ses!

  2. Britta skriver:

    Oj,oj, uppmaning till hyss! Den gamla lärarinnan har visst fått fnatt! Här är också en gammal fröken som gillar spratt. Kom igen! Britta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s