Firning av födelsedag

Jag börjar bli för gammal att fira att jag fyller år, jag firar överlevnad i stället numera, och i onsdags hade jag överlevt i 73 år, och därmed ganska många å rutöver av vad som var förutspått av fem som förstår sig på´t.

Strunt samma, jag är mer intresserad av att leva än av motsatsen så det är helt OK.

I år firade vi i tre dagar, det ni, det har aldrig hänt förr. Men någon dag innan födelsedagen så uppenbaratde sig missionärens syster med make och blomster, vi fikade och hade trevligt. Sedan kom själva födelsedagen som firades med tandläkarbesök, och hyllningssång av nämna Tandläkare. Därefter köpte vi smörgåstårta och gick hem och smällde i oss en stor bit var av den.  Men för att allt elände skulle vara konstant så fick jag en insulinkänning på stan, vad gör man inte för lite spänning i tillvaron.

I går fortsatte vi firandet, då kom de allra närmaste kära vännerna utom några som har alldeles för långt att köra samt några som hade drabbats av stillestånd pga chaufförens förkylnng. Man får vara tacksam för folk som inte delar med sig av ALLT de har.

Presenter bestod av sådant som gick att äta, i min ålder behöver man inte fler dukar och prydnadssaker så det var ju bra.

Annonser

Om macthilda

Pastor, fotograf, journalist pensionär och kökspolitiker
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s