Födelsedagsfirande

I dag har husets missionär firat födelsedag. I all enkelhet men ändå. Det kom några nära och kära vänner, och så de käraste av dem alla, Selma och Elliot, tyvärr saknades Theo, men man kan ju aldrig få allt.

Vi fikade tillsammans och när gästerna hade gått gick vi var och en till sitt och sov en sväng och det var gott. Veckan som gått har varit lite turbulent med byggjobbare, dörrar och katter. osv osv.

Gamla hunden Simron fick smaka en bit födelsedagstårta, han hade gärna ätit mer såg han ut som, men så blev det inte. Katterna fick inte del av delikatessen, vi var visa av erfarenheten sedan sist. De tål bara inte sånt.

Naturligvis undrar nu någon hur Siamesen Kattja uppförde sig, och nja, hon fick helt enkelt inte vara med så länge barnen var här. Hon blev så lycklig över sällskapet att hon skrämde hicka på Selma med sin ihärdiga uppvaktning. Selma var inte van vid katter som bokstavligen kryper innanför skinnet. Katten verkade ta illa upp över att bli inlåst. De övriga katterna stämde bättre överens med vad Selma var van vid, så dem umgicks hon gärna med och fotograferades tillsammans med.

Annonser

Om macthilda

Pastor, fotograf, journalist pensionär och kökspolitiker
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s