XP fortsättning

Vi har fått hem katten XP i dag, riktigt i vilket skick vet jag inte, men jämfört med i går är han en riktig hurtbulle. Han har behandlats för diverse problem med magen oc det verkar som att medicineringen startade om honom i går eftermiddag lite smått. Nu har han kommit hem med en flaska medicin och lite skonkost att starta med. När de ringde och sade att vi skulle hämta honom hade jag svårt att tro att det var en levande katt vi skulle hämta, men det var det.

han luktade annorlunda när han återvände,så  Kattja har morrat åt honom och efter honom. Så vet ni det om ni tror att de har omsorg om varandra och lever i flock, är man som katt borta ett dygn riskerar man livet bland de kvarvarande katterna. Det här fenomenet har varit med om förr med våra andra katter. Det stod alltid någon ilsket fräsande och påstod ”det där är inte min katt, min katt brukar lukta pyton, det gör inte den här”

om några timmar ska vi se om XP tänker äta något, han har ju normalt en strålande aptit, och när jag tänker efter riktigt noga, så KAN det vara orsaken till sjukan. Han snor gärna åt sig av hundens mat även om han redan är proppmätt och här om dagen kan han ev haft tillfälle till detta.

nåja fortsättning följer på denna följetong.

Annonser

Om macthilda

Pastor, fotograf, journalist pensionär och kökspolitiker
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till XP fortsättning

 1. irisnilsson skriver:

  En katt som luktar sjukhus, nää fyyy. Men det blir nog bra så småningom..

 2. Inga Torsmark skriver:

  Det är en lättnad att XP är hemma igen! Tror inte hundmaten kan vara orsaken. Säkert något annat te x en fluga som bar på en infektion. Om man äter för mycket mat så blir man inte så svårt sjuk. Vi får nog aldrig reda på vad det var. Broder Texas hälsar så mycket!!

  • macthilda skriver:

   Inga ta inte på dig att undervisa mig om huruvida katter kan äta så att de blir sjuka eller inte. För några år sedan hade vi två siameser liggande på djusjukhuset i flera dagar, båda med dropp. De hade vräkt i sig för mycket mat och båda var väldigt nära döden. Så nog kan dom alltid. Men sedan exakt vad det var den här gången kan vi precis som du säger inte veta. Men fluga nää. Hellre mat.

 3. catharina skriver:

  Lyckligt så här långt. Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s