Livet knallar på

Det går en dag i taget. Vi har fortfarande en tyngd över tankar och handlingar. Men vi har trevligheter också, det brukar alltid finnas med i sammanhanget.

Trevligheterna består i att det kommer ett litet besök då och då, och av att tillsammans med besökande person gå ut och äta ( det har vi gjort i dag, och oj vad trevligt det var)

Vi har ju också vår älskade grupp ”Fruntimmer funderar” vi samlas varannan måndag, och det är fortfarande lika fantastiskt roligt, allvarlig och tänkvärt. Min önskan att denna grupp skall fortsätta att samlas även till hösten har blivit sann. Och jag är sååå glad över det. Det har varit två sådana grupper, en har redan slutat för sässongen, men vi skall ha minst två samlingar till.  Den senaste samlingen var helt underbar. Vi hade besök av en annan pastor Eva, något lite äldre än mig. Hon hade varit på besök i den här gruppen tidigare, och hade på grund av det inte förberett sig för något inlägg utan visste att vi var pratglada alla som kom. Det var kul aj vilken fart det var. Kl 12.30 när vi skulle sluta, var vi så i farten att vi höll på en timma till 🙂

Djuren mår bra om det är någon som händelsevis undrar över deras situation. De verkar fortfarande gilla tillvaron som lägenhetsboende.

Vi syns vänner, hej så länge

Annonser

Om macthilda

Pastor, fotograf, journalist pensionär och kökspolitiker
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Livet knallar på

  1. Marie-Louise Börjesson skriver:

    Ska hälsa från Pj som har fått en ny kompis Gyllis 18 år, de leker mycket med varandra. Pj har lämnat vinterrocken även i år, endast lite kvar på magen. Ett besök är inbokat hos Pj den 31 maj e.m., av V och mig. Ni vet att det finns plats i bilen. Sköt om er. Hälsning ML

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s