glimtar av ljus

Jag tror att det här är mitt 1000:e inlägg på bloggen, Det är ju värt att fira, men hur. Nåja jag firar det genom att berätta om ett par ljusglimtar. Den senaste tiden har haft mörka toner, men den innehåller en del ljus också naturligtvis.

En stooor ljuspunkt var det när två av våra systrar från Klaradals kloster kom på besök helt oväntat. Vi fick två timmar förvarning men inte mer. Det var så ljuvligt att möta dem igen så det går inte att beskriva. Dom är en stor del av vår gemenskap och vår trygghet. De behövdes den där dagen, mycket, men det visste de inte om. Hoppas att de kände sig ordentligt välkomna.

Den andra ljusglimten är också stor, vi ser den som ett resultat av bön och förbön. Vi samlades för några månader sedan i stor oro bad tillsammans för husets missionär som inte mådde bra. Efter bönen kände vi oss trygga på ett förunderligt sätt. Det visade sig vara rätt. I dag har vi fått ett positivt besked. På något konstigt vis vände det inte upp och ner på oss, det var som om det var väntat.

Faran är visserligen inte helt över, det tar några år innan man säkert vet, men i dag vet vi med så stor säkerhet man kan veta att det är OK. Nu återstår bara ett evinnerligt rännande för att kolla att läkning går som det skall.

Siamesen Kattja fick ett enormt fint bedömande från en av Nunnorna, hon kollade in färgen på den lilla vildingen och konstaterade att hon bar dräkt som en Klarissa (franciskans Nunneorden) Sägas bör att systern i fråga inte känner Kattja närmare, hon bedömde efter håren så att säga 🙂

I morgon skall bilen få sommargaloscher, och ny torkare till bakrutan. Sedan skall vi smyga fram genom tillvaron igen. Dubbdäck för ett rasande oväsen egentligen, det skall bli skönt att bli befriad från oljudet.

 

Annonser

Om macthilda

Pastor, fotograf, journalist pensionär och kökspolitiker
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till glimtar av ljus

  1. Hjärnkompisen Maria skriver:

    Hurra! Här kommer varsin ❤ bautakram ❤ till Er !!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s