Lätta fötter…..

… ja det trodde vännerna att jag skulle ha när jag kom hem från fotvården. Men som vanligt är det smärta som gäller. Mitt huvud har trevligt på fotvården, men inte mina fötter. De får lida alla kval. Nåja det blir väl bättre, men nu stundar en halv vecka med tårna utanför täcket på nätterna för att det inte skall göra ont med lakanet mot tårna.

Olika falla ödets lotter!

I dag är det en konstig dag. En aktad kollega har förlorat sitt barnbarn, och det är stor förstämning i familj och släkt, och man sörjer med dem. Det är förfärligt att mista ett barn!

En god vän, chattkompis. är på sjukhus och ingen av oss VET hur det är med henne, vi oroar oss…. Det är definitivt inte bra det hon kämpar med, så vi hoppas att hon skall dyka upp på kvällens chatt så att vår glädje kan porla igen.

En annan sak som vållat oro är Katten Märta. Ja hon bor på Ostkusten, inte här. Märta försvann och var borta i två dagar och en natt. Hon var nyinflyttad på f-vägen, så det var spännande. Men i kväll kom Märta marscherande hem igen, hungrig osv, Det verkar som om hon har gått med i någon hemlig klubb under sin utfärd, för hon meddelar inte vad hon har varit med om eller var hon har varit.

Någon utflykt tillsammans med Ossian har det inte blivit i dag. Vi hann helt enkelt inte med några sådana nöjen. Men vi har träffat två mycket nära och goda vänner, det har gjort gott i sinnet. Det kan mer än gärna ersätta det där med frisk luft.

Alltså sorg, oro, glädje och ömma fötter, så kan man sammanfatta denna dag.

Nu skall jag gå runt och läsa i en del bloggar, en av dessa bloggar bereder mig dagligen stor välsignelse. Den skrivs av en ung kristen med energi och livsglädje som få. Den bloggen är ibland ett rent gudstilltal till mig gamla tant. Undrar just om tjejen anar det, gör hon det är hon glad, det vet jag……

Vi syns go vänner!

Annonser

Om macthilda

Pastor, fotograf, journalist pensionär och kökspolitiker
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Lätta fötter…..

  1. Ping: en torsdagkväll i slutet av november. | emmalillyandersson

  2. Tack för de vackra orden! Godnatt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s