Plus och minus

I dag har det varit både ock!

Jag vaknade trött och yr efter en natt där jag känt yrsel till och med liggande, det var ju på minussidan ja, men sedan började det hända saker.

Vi lämnade Simron till en god vän så att vi kunde tillbringa hela eftermiddagen nere i Skillingaryd Torfterydstrakten där vi bott förut.  Vi startade med att äta middag i skillingaryd vilket utföll till belåtenhet, det var gott och vi blev mätta.

Därefter blev det en timmas besök hos Biggan Moffe och lille Simba. Det var härligt att träffa dem och se det underbara samspelet med Moffe och Simba, (hund och katt) Blom fick sig lite kraffe för överlevnad, och allt detta var ju också plus. Glatt flinande for vi vidare, fast tänkte med saknad på dem vi inte skulle hinna med att hälsa på denna dag.

Nu stod Vårdcentralen i Vaggeryd på tur. Denna vårdcentral sköter fortfarande sevicen på oss 🙂  Det var bara en hake, tjejen i inskrivningsluckan såg enbart konstig ut när hon började glo i sin dator. Jag var inte alls uppsatt på någon läkartid denna dag den 4 nov 2011

hm vad nu då……. jodå svaret kom strax,  Min besökstid var bokad till den 24 samma månad, Shiiiit,  trött och dålig och åkt bil i onödan……. minus i kanten alltså. jag blev lite sur faktiskt.

Det botade vi med att plussa på med ett besök på vårt favoritfik Ritz i Vaggeryd, där de annonserat om semlor denna vecka, allt enligt deras tradition sedan många år tillbaka, Det blev alltså kaffe och selma!!! Bäva månde traditonalisterna. men å andra sidan gör de lika fel  som äter semlor i fastan när man egentligen enbart skall äta dem på fettisdagen för att få slut på allt överflöd innan fastan inträder.  Så mycket ger jag för traditionen med Semlor hela fastan 🙂  Gott var det i alla fall, och vi hamnade på plus igen!

På tal om plus, så var alltså besöket hos Biggan dagens stora plus.  Tack för oss!!!

Annonser

Om macthilda

Pastor, fotograf, journalist pensionär och kökspolitiker
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Plus och minus

  1. Inga Johansson skriver:

    Åh, semlor! Går lika bra året om. Precis som att träffa vänner kan man göra det när som helst.

  2. dalkulla65 skriver:

    Vi tackar så mycket för det oväntade besöket och beklagar att det inte fanns Gevalia hemma till dig!
    Moffe blev glad att återse er men jag tror Simba får ett underligt förhållande till Blom som bara kommer hit och klipper klor 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s