Hem i förvandling

I dag har det skett en hel del i huset här. Missionärens bror anlände med stooora verktygsväskor i tidigt på förmiddagen, och sedan sattes det igång. Vi har nu mycket snyggare i hallen för att nämna något. Spegeln som satt så högt att man med nöd och näppe fick syn på ögonbrynen när man skulle kolla på sig har hamnat i m y c k e t bättre höjdläge.  Bredvid sig har den fått en lampa som pryder sin plats.

Missionärens slaf har fått tillbaka sin normala inramning vilket inte gör någon skillnad direkt mer än kosmetiskt plus några hyllor och en låda.  CD stället har hamnat på väggen, hehehe, nu slipper man stå på nosen i en låda och leta skivor om man vill väsnas lite.

Jag har fått upp en lampa och är inte direkt nöjd, får faktiskt skaffa ny sådan. Den här passade i 1700-tals huset, men inte här.

Köket har fått en hylla att sätta radion på.,  ja det har verkligen  hänt en hel del.

Gissa vem som tyckte att allt det här var roligt, jo då samma Kattja som vanligt, till slut fick vi stänga in henne. Pluggar till skruvhålen var något som kunde bäras runt osv. Till slut antydde missionärsbrodern att någon siames ville han då rakt inte ha. (Annars gillar han katter)

i går var vi bortbjudna tillsammans med Simron, och den snälla människan som mötte oss i dörren undrade var Kattja var någonstans, vi anförtrodde henne sanningen, DEN tar man inte med sig bort, åtminstone inte första gången man vistas i någons hus, sedan kanske det går……..

Vi trodde att det skulle bli väsen här i kväll, det tjoades och spelades, men nu har det tystnat, de vrålade väl bara upp sig inför kvällen. 🙂

Vad jag skall göra nu? Jo skulle jag följa min innersta känsla skulle jag krypa mellan lakan för att sova, men det får väl bli lite chatt först så som seden är sedan snart 15 år tillbaka.

 

Annonser

Om macthilda

Pastor, fotograf, journalist pensionär och kökspolitiker
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s