Goda vänner beskådade

I dag har vi varit på ”runda med bilen” Vi har besökt goda vänner, i två hus. Det var trakten där vi bodde förut som fick besök.

Först var vi hos vår älskade L och hennes familj. Oh vad roligt det var att kunna krama om L igen och att få träffa deras barn. Vilket under att kunna se dem och höra dem och kunna se hur de utvecklas.  Vi tackar L och A för att vi fick titta in en stund.

Sedan gick färden till vännen B som hade utlovat förplägnad i form av middag. Och mat fick vi. En underbart god köttgryta med potatis och en kantarell omelett. Fika fick vi också, men det allra bästa var att få träffa B och sitta ner tillsammans en stund i god ro och fin gemenskap. Förr hade vi ju lättare att träffas än nu, men det är skönt att känna att gemenskapen är den samma även om några mil numera skiljer oss åt.

Väl hemma möttes vi av ensamma katter. Bröderna Johansson och siamesen Kattja. En broder Johansson satt i köksfönstret och jamade hej vilt när han fick se mig komma gående på trottoaren. Väl inkommen fick jag höra att det var full konsert på de båda andra också.

Nu tänker jag hålla mig hemma några dagar och smälta upplevelserna.

 

Annonser

Om macthilda

Pastor, fotograf, journalist pensionär och kökspolitiker
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s