Alltid händer det något

Lever man med en Siames har man aldrig långtråkigt i den mening att saker och ting är förutsägbara. Det händer alltid något när man har en Siames, och det har jag. En vilde som verkar ha både DAMP och ADHD.

Hon har varit iväg och fött upp en kull ungar och är tydligen inte nöjd med det. I går, en halv timma innan Pastorn skulle uppenbara sig i huset gick kattskrället i löp igen, och löper gör siameser med besked, inga betänkligheter där inte. Hon skrek och gastade så att man blev rent rädd, och sedan kastade hon sig över kastratkatten Ixus med stor frenesi, han var inte direkt nödbedd. Så det blev till att bära ut den smått perversa duon från hallen och låsa in dem, Man vet ju aldrig vad pastorn klarar av i den vägen hehe.

Nu har Kattja skrikit hela natten, så efter kl 01.30 har det inte erbjudits någon sömn, jag måste ju ovanpå allt försöka att lugna ner henne  l i t e   för vi bor numera i ett hyreshus, och jag är tveksam till hur länge man får behålla hyreskontraktet med en stådan störningsfaktor dygnet runt varannan vecka.Hon såg lite förvånad ut när jag till slut kastade en sko efter henne.  Kan tillägga att NU, på dagen sover hon som en död gris i bästa fåtöljen med ett belåtet leende tillsammans med IXUS. Hon är alltså TYST.

Skall försöka lösa det hela med ett annat logi några nätter ( för katten alltså) sedan är kastration beställd tills när löpet gått över.

Konstigt, men alltid händer det något…….

Annonser

Om macthilda

Pastor, fotograf, journalist pensionär och kökspolitiker
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s