Kattja på besök

I dag har det varit några timmar av högtid här. Kattja har varit hemma och hälsat på. Det var mycket intressant att se hur det hela skulle förlöpa och vi var lite spända inför det hela. Men allting gick bra.

Kattja har ju inte varit hemma hos oss sedan vi flyttade, så det var mycket nytt och mycket bekant så att säga. Lägenheten var ju helt ny, möbler, människor och katter och hund var ju de samma.

Kattja tog det hela med ro. Hon gick runt i huset, hälsade på bröderna Johansson och Simron. Spann så det dånade gjorde hon också. Det kommer att bli bra när hon kommer hem om några dagar. Hon verkade glad över att vara tillsammans med oss igen, och gillade mitt rum, det var dit hon oftast återvände de timmar hon var här.

En som var lite sur och frågande var däremot Felix, den 18 år gamla katten. men han har det som jag, han börjar bli gammal och vill helst att allting skall löpa i samma lugna banor. Inga överraskningar där inte, Men han var i alla fall snäll även om han tyckte att det var jobbigt med ”kattfruntimmer”

Så nu börjar tillvaron samla ihop sig och bli mera normal och jag välkomnar detta!

Annonser

Om macthilda

Pastor, fotograf, journalist pensionär och kökspolitiker
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.