Stora magnetkameradagen i morrn

Nu stundar det snart visshetens tider. I morgon onsdag skall min axel undersökas med magnetkamera. Kanske kan man se om något har gått sönder eller inte.  Hoppas inte, för en operation nu kommer ju att ge ännu mer smärta och ännu längre tid med knasig arm, men så klart, måste man så måste man.

Men vi skall också göra lite roligare grejer, vi skall hälsa på lilla Kattja vars ungar har vuxit något alldeles förskräckligt enligt uppfödaren som har varit bortrest en vecka. Hon kanske har tid att prata med oss nu, vem vet.

Snart kommer husets missionär hem efter ett rota bära kasta spara möte med våra kvarvarande grejer på Backen. Vi kastar nog det mesta av det som är kvar efter vad jag kan förstå.

Jag har fått tapetserat på mitt rum nu och skall flytta in i kväll eller i morgon, köket är också klart och det skall bli skönt att komma ur lådorna och få ordning i huset. Det är vedervärdigt med flyttstök.

Annonser

Om macthilda

Pastor, fotograf, journalist pensionär och kökspolitiker
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Stora magnetkameradagen i morrn

 1. Inga Johansson skriver:

  Hoppas och ber att magnetkameran visar att du slipper operation. Spännande också för er att få träffa kattungarna med mamman Kattja. Nytapetserat rum är väl trevligt, särskilt när alla kartonger är tömda. lycka till och GBU.

 2. ja hoppas att undersökningen ska ge dej något positivt svar. vad duktig du är som tapetserar. är det en lägenhet ni flyttat till eller är det ett hu. Undrar nyfiken i en strut kraaaaaaaaaaaam

  • macthilda skriver:

   nähä du lilla tanta, jag har inte tapetserat själv, det duger min arm inte till för närvarande.
   och jooo, det är en lägenhet vi har flyttat till, hade vi bara orkat med att sköta ett hus så hade vi stannat kvar på den gamla stället. Så vi bor i en trea numera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s